Meteen naar de inhoud

Ons verhaal

BUS&ZO

Met onze eerste bus en de vele bussen die nog mogen volgen maken we een droom waar van een ander. Als eerbetoon aan haar, onze lieve vriendin en vrouw, begonnen we met het verbouwen van een bus tot een waanzinnige camper. Inmiddels enthousiast geworden door de positieve reacties en de zin om meer bussen te verbouwen, ontstond ons bedrijf BUS & ZO!

Wie zijn wij?

Pauline

Binnen het bedrijf houd ik mij bezig met het interieur van de bus. Graag stel ik mooie stoffen samen met accessoires die een sfeervolle uitstraling creëren.

Peter

Als bussenbouwer zorg ik ervoor dat iedere bus voorzien is van een gedegen basis. Een strak bedacht ontwerp en een verfijnde uitwerking. 

Pauline

Een samenkomst van gebeurtenissen zorgde ervoor dat mijn wereld opeens op een heel andere manier voor me lag. Mede door het verlies van mijn goede vriendin, besloot ik dat het ‘anders’ moest. Zo ontstond het plan om een camper te gaan kopen in een vrolijke hippie-achtige sfeer.

Toen ik dit plan met Peter deelde, pakte hij dit al snel op als een project waar we allebei onze ziel en zaligheid in konden leggen. Vanaf dat moment zijn we voortvarend aan de slag gegaan. En zo gebeurde het dat een rode, kale bestelbus tijdens de wintermaanden werd omgetoverd tot een sfeervol, kleurrijk onderkomen met de zonnebloemen als ode aan onze vriendin en vrouw.

Wij hopen dat we hiermee vele mensen blij kunnen maken door ook voor hen een droombus te maken waar zij op ‘eigen wijze’ de wereld mee in kunnen gaan.

Welkom in de wereld van BUS & ZO!

Peter

Het verbouwen van bussen is een bezigheid die mij de creativiteit biedt waar ik al langere tijd naar op zoek was. Samen met Pauline ontstond het idee om een bedrijfsbus te transformeren tot camper. Na het verlies van mijn vrouw kwam dit als een welkome afleiding. Haar levenslust en wilskracht om te genieten van de wereld zet ik bij deze symbolisch voort. 

De energie die ik hieruit haal in combinatie met tal van enthousiaste reacties maakt dat we het niet bij één bus laten. De plannen voor een bedrijf ontwikkelde zich en al snel was BUS&ZO bedacht. Vanaf dat moment was niet enkel de wens van een camper in vervulling gegaan, maar ook mijn droom om vaker creatief bezig te zijn.

De functie en stijl van de bus zijn helemaal vrij in te vullen en ik verheug mij er al op die ideeën te vertalen tot een droombus. Laat dit het begin zijn van een mooi avontuur, wij helpen je graag op weg.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.