Meteen naar de inhoud

Advies

Ontwerp

Met onze bussen willen wij bijdragen aan het realiseren van avontuurlijke dromen. Dat kan in allerlei stijlen. Van een rondreis met de camper, lekker toeren in eigen land, een mobiel kantoor of een praktijk op wielen. De mooiste en meest creatieve ideeën zijn welkom. Graag denken wij mee bij het ontwerp en zorgen we voor een bus die volledig aan jullie wensen voldoet.

De bus

Mocht je nog geen eigen bus hebben, kunnen wij altijd een beroep doen op ons netwerk. Met elkaar vinden we gegarandeerd het juiste model om te verbouwen. Daarnaast is een bus die je al in eigen bezit hebt ook een uitstekende start om mee aan de slag te gaan.

Kosten

Naast het ontwerp is bij ons ook de financiële kant bespreekbaar. Los van het starttarief kunnen we door middel van materiaalgebruik, accessoires en de benodigde onderdelen de prijs beïnvloeden. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in. Laten we kijken hoe we met elkaar het beste ontwerp kunnen realiseren.

Wat kan je verwachten?

Zorgvuldig

Voor ons is het hebben van dit bedrijf een droom die uitkomt. Wij willen niks liever dan andermans dromen helpen te verwezenlijken. Dat doen wij vol passie en met een uiterste zorgvuldigheid.

Wij adviseren

Wij adviseren jou om je bus volledig naar eigen wens om te bouwen.

Betaalbaar

Door middel van materiaalgebruik, accessoires en de benodigde onderdelen kunnen we de prijs beïnvloeden. Je eigen droombus is bij ons binnen handbereik.

Compleet ontwerp

Op voorhand bespreken we het volledige ontwerp. Aan de hand van die plannen gaan wij te werk. Op die manier kunnen we vooraf al een indicatie geven van de kosten en de tijd die wij er aan zullen besteden.

Eigen inbreng

Indien we een bus hebben, kan het ontwerpen beginnen. Om er voor te zorgen dat het écht jouw droombus wordt, willen we natuurlijk zoveel mogelijk eigen ideeën toevoegen.

Tussentijds contact

Tijdens het ontwerpen, zullen we je op de hoogte houden van het proces.

Enthousiast?

Neem vrijblijvend contact met ons op.​