Meteen naar de inhoud

Verhuur

Op avontuur

Wat de bestemming ook gaat zijn, deze camper zal gegarandeerd bijdragen aan een onvergetelijke beleving. Maak een mooie tour langs adembenemende landschappen, geniet van avonden met de sfeervolle verlichting in de bus en wordt comfortabel wakker met uitzicht op de natuur.

 

 

Onze camper

We staan aan begin van ons bedrijf en willen graag onze eerste zelf verbouwde bus met jullie delen. Neem gerust contact met ons op om te kijken of de camper nog beschikbaar is op de gewenste datum. We kunnen je dan gelijk een prijsindicatie geven.

 

 

 

Uitrusting

De camper beschikt op keukengebied over een kookplaat, een koelkast, vrolijk servies en bestek. Er is stromend water aanwezig en de mogelijkheid tot het gebruik van het chemisch toilet. Maak het jezelf comfortabel door spullen op te bergen in de aanwezige opbergbakken, klap de twee campingstoelen uit en geniet in de avond van de sfeervolle dimbare led-verlichting. Bij het huren van deze bus is het handig te weten dat het een diesel betreft in een schakel uitvoering met trekhaak. Vanwege hygiënische redenen vragen wij wel aan gasten zelf beddengoed mee te nemen.

 

 

.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.